Wednesday, January 29, 2014

NewCastle

Na 3 uur reizen zonder tussenstop erbij zijn we aangekomen in NewCastle met de auto.
Toen we aankwamen gingen we gelijk naar het Discovery Museum. Dit museum is gratis te bezoeken. Dit museum laat je meer te weten komen over de geschiedenis van NewCastle.
Daarna zijn we naar de Tyne Bridge gegaan. Deze brug verbind Newcastle met Gateshead. Daarna gaan we het centrum van Newcastle in, om alweer, Fish and Chips te eten. Onze nieuwe verslaving haha. 

Natuurlijk gaan we in Newcastle ook het uitgaans leven bekijken. Een van de populairste uitgaans buurten is Quayside, waar vooral clubbing tot in de late uurtjes erg populair is. Een van de beste clubs hier is de Sea Nightclub. Een van de nieuwste en grootste clubs van Newcastle is Digital. Zeker een aanrader!

We overnachten in The Vermont hotel. Dit hotel heeft 4 sterren en ligt dicht bij de Tyne-brug en het kasteel. De uitgaansbuurt is op 10 minuten loop afstand van het hotel. De kosten van dit hotel bedragen 139,51 euro per nacht voor een tweepersoonskamer.

Newcastle is een erg toeristische stad met veel bezienswaardigheden en mooie hotels. Ook voor de shopaholics is dit een perfecte stad. 

No comments:

Post a Comment